Днес на прибиране от работа без да съм я натискал стана една мъгла, едва успях да спра и за мое съжаление установих че са ми изтекли водите. Бях близо до вкъщи и по инерция се прибрах. Светих с едно фенерче и видях само че мокрото е между ДВГ и купето. Надявам се да е маркуч обаче ............ незнам. Утре едно приятелче/моя майстор/ ще я гледа и ще каже какъв е проблема. Дано да е маркуч. После минах по маршрута и си видях дирята и ме навява една мисъл ........ но ще видим и ще се похваля.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изтекоха ми водите
Collapse
X
-
Братле,дано да е маркуч, че може и радиатор и водна помпа да е протекла...все скъпи варианти. Ай "похвали се"като стане ясноSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
-
Като гледах отдолу днес там където се вижда че са радиаторите на купето има една дупка и от там капеше антифриз и филтъра на купето беше мокър до половината така че май се въртят нещата около радиатора на парното. Сега е на севиз но майстора ми отива една седмица на Боровец така че Алфина ще почака малко а аз ще си джиткам с Рендето.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
М да...... радиатора на парното има цепнатина около 7 - 8 см. от страната където влизат маркучите и ще се смена с нов. Между другото си занесох и радиатора на климатика за проверка защото ми изчезваше фреона. Сега почистване, смазване на клапи, вентилатори и сглобяване. Нов антифриз и филтър и пак сме на линия но това чак в сряда защото утре ще гледам малкият в къщи.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
Comment